Сьогодні, 05 березня, у стінах Рожнівського ліцею «Гуцульщина» ім. Федора Погребенника  було проведено зустріч старшого інспектора ювенальної поліції Сергія Радиша, спільно із начальником служби у справах дітей Рожнівської сільської ради Іриною Павлюк,  та учнями 9-х класів.

Обговорили найактуальніші проблеми та питання, з якими можуть зіткнутись підлітки, а саме: шкідливість куріння, зокрема таких популярних сьогодні електронних сигарет; піднімали тему булінгу серед дітей, порушення перебування без супроводу батьків в громадських місцях після 22:00, порушення комендантської години і т.д. Сергій Васильович застеріг та попередив здобувачів освіти ліцею про те, що в разі вчинення неправомірних дій, неповнолітні ризикують «стати» на облік до дитячої кімнати поліції,  де в базі зберігаються дані про правопорушення навіть після досягнення повноліття порушників.

Впевнені, що наші ліцеїсти взяли для себе багато корисного з сьогоднішньої розмови і зробили певні висновки, а саме: як важливо вести здоровий спосіб життя, берегти своє здоров’я, як дотримуватись всіх норм і правил поведінки дітей згідно закону України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *