У Києві 02 червня відбувся ПЕРШИЙ ФОРУМ  АСОЦІЙОВАНИХ ШКІЛ ЮНЕСКО В УКРАЇНІ, який було організовано Міністерством закордонних справ України спільно з Міністерством освіти і науки України.

У рамках форуму актуалізовано питання функціонування шкіл ЮНЕСКО в умовах воєнного стану та окреслено перспективи подальшої співпраці, запропоновано низку актуальних проєктів та можливостей для розвитку Асоційованих шкіл ЮНЕСКО.

З привітальним словом  до учасників звернулася голова Національної комісії ЮНЕСКО, перший заступник міністра закордонних справ України Еміне Джапарова, яка зазначила, що мережа Асоційованих шкіл ЮНЕСКО складає 12 000 закладів у 182 країнах світу, а  в Україні діяльність шкіл ЮНЕСКО започатковано в 1954 році й на сьогодні мережа таких закладів налічує 82 школи.

19 липня 2012 року наш ліцей отримав статус Асоційованої школи ЮНЕСКО в Україні.

Із великим задоволенням представляла наш ліцей на даному заході. Дуже пишаюся творчим, креативним, професійним  колективом, який не тільки активно впроваджує інноваційні підходи в освітній процес, а й шанобливо ставиться до традицій нашого краю. Рожнівський ліцей «Гуцульщина» має ще статус авторської школи в Україні «Школа розвитку Життєтворчості Гуцульщини». Зустріла дуже багато друзів, а це приємні спілкування, обмін досвідом та обговорення актуальних питань про сучасну освіту.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *