Велика честь для Рожнівського ліцею «Гуцульщина» брати участь у проєкті «LUMY – UA: Життя української молоді (Асоційовані Школи ЮНЕСКО)», який реалізується Бюро ЮНЕСКО в Україні у партнерстві з Даниською організацією «Волунтас».

Метою проєкту «LUMY-UA» є дослідити, як учнівська молодь відчуває сенс свого життя в освітньому середовищі. Проєкт має на меті сприяти розвитку психологічної стійкості та добробуту, а також розвивати потенціал для майбутньої ролі молоді на ринку праці. Термін реалізації: вересень 2024 – кінець січня 2025 року.

Перший етап тренінгу розпочато: четверо здобувачів освіти під керівництвом педагога організатора перебувають у санаторії «Сонячне Закарпаття», що розташоване в с. Поляна, Закарпатської області.  Тренінг організовано для представників та представниць Асоційованих шкіл ЮНЕСКО з 08 по 12 вересня.

Експертами проєкту передбачається навчання щодо основ проведення досліджень, роботи з інформацією та даними, з підготовкою та проведенням презентацій, занять із медіаграмотності, основ збереження психічного здоров’я, практик турботи про себе та психологічної стійкості. Успіхів Вам!!!

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *